НАТУРАЛНИ ОЦВЕТИТЕЛИ
Продукт Е-номер Цвят Форма
T-PT8-WS E100 куркумин/турмерик течен
T-10-WS-P E100 куркумин/турмерик прах
CC-OSS-102 E120 кармин /маслоразтворим/ течен
CC-500-WS E120 кармин течен
CC-5'000-WSP E120 кармин прах
C-120-OS E141 хлорофил /маслоразтворим/ течен
C-3'000-WS E141 хлорофил течен
C-100'000-WSP E141 хлорофил прах
CA-68'000-WSP E150d карамел прах
CA-50'000-WS E150d карамел течен
CapColors CV-WSS E153 черен течен
I-color yellow 001 WSS E160a бета каторен прах
BC-100Y-WSP E160a бета каторен прах
BC-140A-WSS E160a бета каторен течен
BC-3'000-OS E160a бета каторен /маслоразтворим/ паста
A-320-WS E160b анато течен
B-50-WS E162 бетанин течен
I-color magenta 101 WSP E163 антоцианин прах
AC-3-WS E163 антоцианин течен
AC-12r-WSP E163 антоцианин прах