САЛОН НА ВИНОТО, МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК и ИНТЕРФУД & ДРИНК 7-10.11.2012
Уважаеми дами и господа,
 
Националната лозаро-винарска камара и Агенция Булгарреклама имат удоволствието да информират Вашата фирма за предстоящото 11-ото издание на международна специализирана изложба САЛОН НА ВИНОТО, която ще се проведе от 7 до 10 ноември 2012 г. в Интер Експо Център – София.
 
Доказала своята полезност за специалистите от бранша, изложба САЛОН НА ВИНОТО се е утвърдила в годините като водещ специализиран форум и предпочитано място за ползотворни бизнес контакти и възможност за делова перспектива за българските винопроизводители, търговци и вносители на вина. Изложбата и тази година ще даде възможност на изложителите да се запознаят с нови продукти и технологии, да участват в организираните делови събития и да обменят опит с експерти от бранша.
 
Паралелно със САЛОН НА ВИНОТО в залите на Интер Експо Център ще се проведат международните специализирани изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК и ИНТЕРФУД & ДРИНК.
  
Мениджъри на хранителни вериги, търговци и дистрибутори на бързооборотни стоки, управители на хотели и ресторанти, бистра, барове, пицарии, кафета, търговски обекти с топли точки и други заведения ще бъдат сред посетителите на изложбите.
 

Акценти на съвместно провежданите изложби през 2012 г.:

  • Тази година 12-то издание на специализираната изложба за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ ще се проведе с горепосочените изложби
  • Колективно участие на фирми от Италия, Австрия, Гърция
  • Национално представяне на фирми от Турция
  • За трета поредна година, атрактивна БИО ЗОНА, посветена изключително на сертифицирани продукти на биологичното земеделие и производство
  • Конференция БИО ЗОНА ‘2012
  • ЗОНА ”ДИЕТА & ФИТНЕС”, специализирана за диетични храни и напитки за здравословно хранене или спортен режим
  • Традиционно участие на Асоциацията на конвивумите на SLOW FOOD в България и нейните членове, които отново ще сложат акцент върху родните кулинарни съкровища
  • Конференция на SLOW FOOD в България
В рамките на изложбите и тази година се предвижда богата съпътстваща програма - Конкурс “Златен медал с диплом” за качествени и оригинални продукти и/или адитиви, представени от фирми изложители - производители на готови храни и напитки, а също така и семинари, дегустации, конкурси, демонстрации и др.
 
Приложено Ви изпращаме формуляр за участие, статистика за изданията на изложбите през 2011 г. и информационна брошура.
 
Срещнете нови бизнес партньори и клиенти на САЛОН НА ВИНОТО ‘2012!
 
Оставаме на разположение за последваща информация.
 
С уважение,
 
Мария Желязкова
Дирекция "Изложбена дейност"
 
Агенция Булгарреклама ЕООД
бул. Цариградско шосе № 147
1784 София
Teл.: (+ 359 2) 9655 277, 9655 279
Факс: (+ 359 2) 9655 231